Πώς να μειώσετε το κόστος για την απόρριψη εμπορικών απορριμμάτων, γρήγορα!

11
Πώς να μειώσετε το κόστος για την απόρριψη εμπορικών απορριμμάτων, γρήγορα!

Εξοικονομήστε χρήματα στο κόστος διαχείρισης απορριμμάτων

«Πώς μπορούμε να μειώσουμε το κόστος διαχείρισης απορριμμάτων;» Αυτή είναι μια ερώτηση που κάνουν πολλές εταιρείες στον εαυτό τους. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι να διαπραγματευτείτε χαμηλότερες τιμές για τη μεταφορά απορριμμάτων ή ακόμα και να μεταβείτε σε έναν φθηνότερο πάροχο υπηρεσιών. Αλλά αυτό λύνει πραγματικά το πρόβλημα;

Πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να βελτιώσετε τη διαχείριση απορριμμάτων της εταιρείας σας για να μειώσετε γρήγορα το κόστος και να λειτουργεί πιο βιώσιμα. Οι μεταφορές είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για τους οποίους η διαχείριση των απορριμμάτων είναι τόσο δαπανηρή. Με τον έξυπνο χειρισμό των απορριμμάτων, μειώνετε άμεσα τη μεταφορά απορριμμάτων και συνεπώς το κόστος μεταφοράς.

Επίτευξη χαμηλότερου κόστους διαχείρισης απορριμμάτων με:

 • Αναγωγικός την ποσότητα και τον όγκο των απορριμμάτων
 • Επαναχρησιμοποίηση τρέχουσες ροές αποβλήτων για άλλους σκοπούς
 • Ανακύκλωση περισσότερα απόβλητα βελτιστοποιώντας τη διαδικασία διαχωρισμού των απορριμμάτων

Συμβουλές για τη μείωση του κόστους των απορριμμάτων

 1. Μειώστε τον όγκο των απορριμμάτων με χορτοδετικό
 2. Μειώστε τα διάφορα είδη απορριμμάτων
 3. Επαναχρησιμοποιήστε χαρτόνι με τεμαχιστή χαρτονιού
 4. Επαναχρησιμοποίηση οργανικών απορριμμάτων με μηχανή κομποστοποίησης

1.

Μειώστε τον όγκο των απορριμμάτων με χορτοδετικό

κατακόρυφος-χαρτόνι-δεματοποιητής-από-χσμ
Ένας εύκολος τρόπος για να μειώσετε τα απόβλητα είναι η συμπίεση των απορριμμάτων σε πυκνές μπάλες με ένα χορτοδετικό ανακύκλωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, ένα κάθετο χορτοδετικό για να συμπυκνώσετε απορρίμματα από χαρτόνι ή πλαστικά, όπως φύλλο LDPE. Συμπυκνώνοντας τα άχρηστα υλικά μειώνετε δραστικά τον όγκο του. Αυτό αποφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

 • Εξοικονόμηση χώρου » Τα συμπιεσμένα απόβλητα απαιτούν λιγότερο χώρο.
 • Μειώστε τη μεταφορά απορριμμάτων » Η μείωση του όγκου των απορριμμάτων, έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη μεταφορά απορριμμάτων και συνεπώς χαμηλότερο κόστος μεταφοράς.
 • Δεν χρειάζεται κάδος απορριμμάτων » Ένα μηχάνημα δεματοποίησης δεν απαιτεί πια ενοικίαση σκουπιδιών.
 • Πουλήστε τα δέματα » Το δεματοποιημένο χαρτόνι αξίζει τα λεφτά του.

Περισσότερα για τα χορτοδετικά »


2.

Μειώστε τα διάφορα είδη απορριμμάτων

μείωση-διάφορων-τύπων-απόβλητωνΈχετε κάνει ποτέ έλεγχο απορριμμάτων; Με αυτόν τον έλεγχο, αναλύετε τις ροές αποβλήτων που παράγει σήμερα η εταιρεία σας σε καθημερινή βάση. Περνώντας διεξοδικά τις ροές απορριμμάτων σας, κατανοείτε καλύτερα το είδος των υλικών που πετιούνται. Μειώνοντας τα είδη των απορριμμάτων και τον όγκο των απορριμμάτων, θα μειώσετε το κόστος των απορριμμάτων. Αυτό αποφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

 • Υλικό καλύτερης ποιότητας » Η διορατικότητα στις ροές απορριμμάτων σας θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερο διαχωρισμό των απορριμμάτων.
 • Η ενόραση είναι γνώση » Βρείτε περιττές ροές απορριμμάτων στην εταιρεία σας και μειώστε τον όγκο τους ή ακόμα και εξαλείψτε τον εντελώς.
 • Αγοράστε πιο έξυπνα » Τα ακριβά υλικά που καταλήγουν στα σκουπίδια είναι σπάταλα για τη φύση και το πορτοφόλι σας. Αντικαταστήστε τον τύπο του υλικού με μια φθηνότερη παραλλαγή για να μειώσετε το κόστος.

3.

Επαναχρησιμοποιήστε χαρτόνι με τεμαχιστή χαρτονιού

hsm-profipack-P425-karton-shredderΧρειάζεται να αγοράσετε ακριβά υλικά συσκευασίας για αποστολές προϊόντων; Και έχετε πολλά απορρίμματα από χαρτόνι, όπως κυματοειδές κουτιά; Τότε ένας τεμαχιστής χαρτονιού είναι απαραίτητος για την εταιρεία σας. Ένας τεμαχιστής χαρτονιού μετατρέπει το κυματοειδές χαρτόνι σε δωρεάν και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό συσκευασίας. Αυτό αποφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

 • Λιγότερα απόβλητα χαρτονιού » Με την επαναχρησιμοποίηση απορριμμάτων από χαρτόνι ως συσκευασία, μειώνετε τον όγκο των απορριμμάτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος απορριμμάτων.
 • Μειώστε το κόστος στη συσκευασία » Ένας τεμαχιστής χαρτονιού σάς επιτρέπει να επαναχρησιμοποιήσετε τα απορρίμματα χαρτονιού ως συσκευασία. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγοραστεί λιγότερο υλικό συσκευασίας.
 • Βιώσιμη εικόνα της μάρκας » Τα υλικά συσκευασίας κατασκευάζονται ως επί το πλείστον από πλαστικό, όπως πλαστικό μεμβράνη με φυσαλίδες ή φιστίκια συσκευασίας. Η ανταλλαγή αυτού με χαρτόνι δίνει στην επωνυμία σας μια πιο πράσινη ταυτότητα.

Περισσότερα για τους τεμαχιστές χαρτονιού »


4.

Επαναχρησιμοποίηση οργανικών απορριμμάτων με μηχανή κομποστοποίησης

oklin-food-waste-composterΜειώστε τον όγκο των οργανικών απορριμμάτων, όπως τα απόβλητα τροφίμων, έως και 90% με μια μηχανή κομποστοποίησης τροφίμων. Αυτό το μηχάνημα εκτρέπει τα οργανικά απόβλητα μετατρέποντάς τα σε ένα εντελώς φυσικό εδαφοβελτιωτικό. Αυτές οι μηχανές κομποστοποίησης είναι διαθέσιμες για εμπορική χρήση, εστιατόρια, ξενοδοχεία, σούπερ μάρκετ, αεροδρόμια και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Αυτό αποφέρει τα ακόλουθα οφέλη:

 • Μειώστε το κόστος των οργανικών απορριμμάτων » Με τη μείωση της ποσότητας των οργανικών απορριμμάτων μειώνετε το κόστος των απορριμμάτων και απομονώνετε την επιχείρησή σας από αυξήσεις τιμών στο μέλλον.
 • Επαναχρησιμοποίηση οργανικών απορριμμάτων » Με την κομποστοποίηση οργανικών απορριμμάτων τροφίμων, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως ένα εντελώς φυσικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, επαναχρησιμοποιήσιμο τελικό προϊόν.
 • Μετατρέψτε τα απόβλητα σε κομπόστ επί τόπου » Η κομποστοποίηση οργανικών απορριμμάτων επιτόπου μειώνει το κόστος μεταφοράς και μειώνει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Περισσότερα για τους κομποστοποιητές τροφίμων »


Περισσότερες συμβουλές για μια βιώσιμη επιχείρηση

Μάθετε περισσότερη έμπνευση και συμβουλές σχετικά με τον τρόπο μείωσης, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης των ροών απορριμμάτων στην εταιρεία σας.

Βιώσιμο γραφείο »

Leave a Reply

error: Content is protected !!