Το Skippy’s Vegetable Garden μετακινείται

3
Το Skippy’s Vegetable Garden μετακινείται

εναέρια 22 Αυγούστου 2013
22 Αυγούστου βασιλικός 22 Αυγούστου 2013

Ο λαχανόκηπος του Σκίπι θα μετακομίσει σύντομα.

Ο κήπος είναι στο αποκορύφωμά του, οι ντομάτες ωριμάζουν, τα μεγάλα πράσινα φυτά βασιλικού, τα ψηλά μπιτάκια από αγγούρια και πράσινα φασόλια. Διαλέγω περισσότερα από όσα μπορούμε να φάμε από αυτόν τον χαριτωμένο μικρό κήπο. Συμβαίνει όμως και κάτι άλλο….

Το κρύο πλαίσιο αποσυναρμολογείται και αφαιρείται καθώς ετοιμαζόμαστε να δείξουμε το σπίτι σε πιθανούς αγοραστές. Αναρωτιέμαι αν κάποιος θα συνεχίσει να διατηρεί τον μικρό κήπο της αυλής μου; Ή ίσως θα αφαιρεθεί και θα αντικατασταθεί με γρασίδι. Αναρωτιέμαι. Ήταν μια παραγωγική περιοχή για μένα τα τελευταία 22 χρόνια – παρόλο που η ποσότητα του ήλιου συνεχίζει να πέφτει καθώς τα δέντρα συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Πρέπει να έχω 1000 αεροφωτογραφίες που τραβήχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Θα είναι δύσκολο να πω αντίο….

Αλλά τότε, θα είναι συναρπαστικό να ξεκινήσετε φρέσκα και να χτίσετε έναν ολοκαίνουργιο κήπο! Ο λαχανόκηπος του Skippy θα μετακομίσει σε μια μεγάλη ανοιχτή περιοχή δίπλα σε μια όμορφη μικρή λιμνούλα. Το νέο μας σπίτι βρίσκεται μόλις 10 μίλια δυτικά από το σημερινό μας. Είναι λίγο πιο μακριά από τη Βοστώνη, λίγο πιο αγροτική. Η πίσω αυλή έχει μεγάλα σκαλοπάτια από γρανίτη που κατεβαίνουν σε μια πλαγιά μέσα από φτέρες και δάφνες και σας φέρνουν στην επίπεδη ανοιχτή γρασίδι δίπλα στη λίμνη.

Είμαι ενθουσιασμένος που θα επισημάνω σύντομα τα όρια του κήπου. Ελπίζω να ανατρέψω το γρασίδι αργότερα αυτό το φθινόπωρο και να το αφήσω να κομποστοποιηθεί τον χειμώνα. Ίσως προσθέσω και λίγη φρέσκια κοπριά στο κομπόστ στο χώμα. Όλο το χειμώνα μπορώ να προγραμματίσω, και μετά την άνοιξη… αχχχ, ανυπομονώ….

νέα τοποθεσία στον κήπο
τα σκαλιά προς τα κάτω στη λίμνη κάστορα 130 λίμνη κάστορα 134

Schreibe einen Kommentar